{{item.Description}}

Neu
Sale
Sale

Produktbeschreibung

 

De MXN HD7DM Monitor Digital LCD 7-inch biedt een buitengewone kijkervaring met zijn heldere en levendige 7-inch LCD-scherm. Met een nauwkeurige kleurweergave en een breed kleurengamma is dit een uitstekende keuze voor grafisch ontwerp, fotobewerking en videobewerking. De snelle responstijd zorgt voor vloeiende beelden zonder vervaging, ideaal voor video's, games en actiescènes. Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp is de monitor zeer draagbaar en veelzijdig. Met HDMI- en VGA-aansluitingen kan hij eenvoudig worden verbonden met verschillende apparaten. De MXN HD7DM Monitor Digital LCD 7-inch is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beeldkwaliteit en draagbaarheid.

Kortom, de MXN 7DM Monitor Digital LCD 7-inch is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een draagbare en veelzijdige monitor met uitstekende beeldkwaliteit. Het is een betrouwbare metgezel voor professionals en liefhebbers van multimedia, en biedt een verbluffende visuele ervaring voor elke toepassing.

Schritt {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} sollte mindestens {1} Zeichen enthalten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} darf höchstens {1} Zeichen enthalten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} muss zwischen {1} und {2} liegen'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} enthält zu viele Dezimalstellen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Option ist erforderlich
Es ist obligatorisch, eine Wahl zu treffen
Option ist erforderlich
Preis
Lagerbestand:
[Bitte kontaktieren Sie uns]
Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt? Bitte kontaktieren Sie uns!
Kontaktiere uns

Staffelpreise

Menge
Preis pro Stück
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Spezifizierungen

Artikelnummer
{{item.ItemCode}}
EAN-Code
{{item.EANCode}}
Mehrwertsteuer Prozentsatz
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Marke
{{item.ItemBrandDescription}}
Verpackungsgröße
{{item.PackSize}}
Bildqualität
CVBS (Standardauflösung)
Bildqualität
CVBS (Standardauflösung)
Signal
PAL/NTSC
Signal
PAL/NTSC
Bildschirmformat (Inch)
7
Bildschirmformat (Inch)
7
Anzahl der Kameraeingänge
2
Anzahl der Kameraeingänge
2
Split-Screen
Nein
Split-Screen
Nein
Kabellos
Nein
Kabellos
Nein
Touch-Screen
Nein
Touch-Screen
Nein
IP-Klasse
IP20
IP-Klasse
IP20
Parklinien
Ja
Parklinien
Ja
Ton (Lautsprecher)
Ja
Ton (Lautsprecher)
Ja

Produktbeschreibung

 

Wählen Sie eine Registerkarte